Automatiovana garažna vrata visokog kvaliteta u željenoj boji

NN Konfor Gradnja ✔️ > Garažna vrata Niš > Automatiovana garažna vrata visokog kvaliteta u željenoj boji
Imate potrebu za garažnim rolo ili segmentnim vratima za Vašu kompaniju ili privatni objekat?

Vršimo proizvodnju i ugradnju garažnih segmentnih i rolo vrata svih vrsta i namena po najpovoljnijim cenama i uslovima plaćanja.

Garažna segmentna i rolo vrata iz našeg programa se odlikuju kvalitetnom toplotnom izolacijom, vrhunskim aluminijskim profilima i najsavremenijom pogonskom tehnikom.

Garažna vrata Niš

Garažna vrata svih vrsta, pouzdano, profesionalno i povoljno. Izrada i montaža garažnih vrata prema vašim merama i zahtevima sa vrlo kratkim rokom isporuke i ugradnje. Garažna vrata se mogu podeliti na segmentna i rolo vrata. Segmentna vrata se mogu nazvati i industrijska vrata koja su uglavnom velikih gabarita, a koriste se za velike otvore poput hala, radionica i drugih objekata.

GARAŽNA ROLO VRATA PO VAŠOJ MERI SA GARANCIJOM!

Rolo vrata poznatija kao garažna rolo vrata su namenjena klijentima koji žele termoizolaciju svojih prostora. Rolo vrata se mogu izraditi od čeličnih ili aluminijumskih lamelica i mogu biti sa ili bez termo i zvučne izolacije. Ova vrata su pogodna za upotrebu u halama, garažama i lokalima. Sastoje se od dva sloja aluminijuma, koji su ispunjeni poliuretanom debljine 18mm i širine 77mm, i imaju mogućnost automatizacije i bojenja u željenu boju.

U svim varijantama, motorizacija na daljinski upravljač je moguća, što olakšava rukovanje i prilagođavanje dizajna objekta. Kao i segmentna vrata, rolo vrata se mogu podizati putem elektromotora daljinskom komandom ili ručno putem takozvane kurble. Sam motor je sakriven u kutiji gde su smeštene lamelice tako da nije vidljiv sa spoljne strane vrata. Naša rolo vrata se odlikuju kvalitetnom toplotnom izolacijom, vrhunskim aluminijumskim profilima i najsavremenijom pogonskom tehnikom.

Rolo vrata su jednostavna za ugradnju, zauzimaju malo prostora, vrlo su tiha i ekonomična. Takođe, prostor oko i unutar garaže ostaje slobodan. Naša vrata zadovoljavaju najnovije evropske standarde o sigurnosti, otpornosti na vetar i vodonepropusnosti, što ih čini jedinstvenim u odnosu na druga vrata.

Ukratko, naša rolo vrata su pouzdana i funkcionalna, pružajući termoizolaciju, tiho rukovanje, ekonomičnost i sigurnost. Sa širokim rasponom boja i dizajna, naša vrata se lako mogu prilagoditi svakom objektu.

Za sve dodatne informacije i zahtev za ponudu, obratite nam se i uverite se u kvalitet naših proizvoda i usluga.

SEGMENTNA GARAŽNA VRATA PO VAŠOJ MERI SA GARANCIJOM!

Segmentna vrata se postavljaju tako da se paneli uzdižu vertikalno, a zatim se slažu paralelno sa plafonom ili kosinom zida. Vrata su izrađena od čeličnih panela debljine 40mm koji su termoizolovani. Donje zaptivanje segmentnih vrata obezbeđuje dihtung guma na donjem kraju, a bočna i gornja zaptivanja obezbeđuju dihtung lajsne između frontalnog zida i unutrašnje strane garažnog otvora.

Vrata se mogu otvarati ručno ili putem elektromotora. Za naša segmentna garažna vrata obezbeđuje se daljinsko upravljanje elektromehaničkim uređajem – motorom. Motori mogu biti plafonski ili bočni.

Montaža garažnih vrata je obezbeđena svim našim klijentima.

Za sve dodatne informacije oko cene izrade garažnih vrata i zahtev za ponudu, obratite nam se i uverite se u kvalitet naših proizvoda i usluga.

Imate potrebu za garažnim ili segmentnim rolo vratima za Vaš dom, firmu ili javni objekat?

VRŠIMO KOMPLETNU PROIZVODNJU I UGRADNJU GARAŽNIH ROLO I SEGMENTNIH VRATA SVIH VRSTA I NAMENA

Svakom poslu pristupamo maksimalno posvećeno kako bismo opravdali dugogodišnje poverenje naših zadovoljnih klijenata.

✓ 10 Godina garancije
✓ Najbolji dokazani materijali
✓ Gratis uzimanje mera
✓ Realizacija kroz 15 radnih dana
✓ Gratis transport
✓ Gratis demontaža stare i ugradnja nove stolarije
✓ Mogućnost kreditiranja stolarije
✓ Povoljni uslovi plaćanja

Ako Vam je potrebna bilo koja vrsta konsultacije kako bi pronašli idealno rešenje za Vas uputite nam kratak upit i mi ćemo Vas pozvati u najkraćem mogućem vremenskom roku. 

Zakažite svoje merenje, pozovite nas odmah ili pošaljite upit

Saznajte prvi za najnovije prozivode koje imamo u našoj ponudi, kao i dodatne podogdnosti koje nudimo.

Prijavite se na naš Newsletter kako bi ste dobijali novosti od nas.

Povezane objave

Zahtev za ponudu