Misija i vizija

NN Konfor Gradnja

Primenjujemo uspešna iskustava i poslovna rešenja

18+ godina sa Vama

Od osnivanja kompanije NN Konfor Gradnja pre više od 18 godina, kompanija se razvijala vrlo dinamično, gde smo sebi odredili jasnu viziju da budemo najbolje integrisani ponuđač inovativnih rešenja u građevinskoj industriji, visokogradnji, niskogradnji i širem spektru završnih radova u domenu stolarije i fasadnih sistema ‒ u užem i širem smislu.

Počeli smo sa radom 2005. godine u Temerinu, sa početnim ciljem uvoza gradjevinskih mašina i opreme iz inostranstva radi dalje prodaje i iznajmljivanja na našem tržištu sa izvršiocem ili bez njega.

Formiranjem Poslovne jedinice u Nišu, preduzeće počinje sa izvodjenjem radova u visokogradnji, a vrlo brzo i sa radovima u niskogradnji.

U 2006. godini dolazi do promene vlasništva i sedišta preduzeća, kada i počinje sa ubrzanim razvojem – stalnom nabavkom opreme i savremenih alata, mehanizacijom i širenjem voznog parka, kao i usavršavanjem zaposlenih.

Ideja konstantne inovativnosti u ponudi i profesionalni pristup svakom segmentu poslovanja je ono sa čim se rukovodimo u pravom smislu naše misije što nam predstavlja najbitniju smernicu u svakodnevnom radu.

Efikasan, stabilan i društveno odgovoran poslovi sistem

Naša vizija pre svega je efikasan, stabilan i društveno odgovoran poslovi sistem, kao lider kako u visokogradnji i niskogradnji, tako i prodaji i ugradnji PVC i ALU stolarije, fasadnih sistema i svih tipova garažnih vrata.
Profesionalan pristup & Gratis konsultacije99%
Precizna logistika & Moderna mehanizacija99%
Pouzdanost & Fleksibilnost u radu sa nama99%
Poverenje & Zadovoljstvo u radu sa nama99%
Društvena odgovornost99%

Naša vizija je da postanemo prepoznatljivo ime u oblasti građevinarstva, koje se ističe svojim inovativnim i efikasnim rešenjima.

Želimo biti lideri u primeni novih tehnologija i materijala, kako bismo bili uvek korak ispred drugih i omogućili našim klijentima da dobiju najbolje uslove za život i rad.

Težimo da naš rad bude u skladu sa principima održivog razvoja

Misija NN KONFOR GRADNJA je da se posvećujemo klijentima i njihovim potrebama, pružajući im visokokvalitetne i inovativne proizvode i usluge, uz poštovanje rokova i dogovorenih cena. Održivost je ključni aspekt naše poslovne filozofije, težimo da naš rad bude u skladu sa principima održivog razvoja, kao i da naši projekti imaju što manji uticaj na životnu sredinu.
Posvećeni smo razvoju i usavršavanju naših zaposlenih, kako bismo osigurali da imamo stručan i motivisan tim koji može ispuniti najviše zahteve naših klijenata.
Svojom misijom i vizijom, NN KONFOR GRADNJA se obavezala da će pružiti najbolju moguću uslugu i proizvode svojim klijentima, uz poštovanje etičkih standarda i principa održivosti. Naš cilj je da postanemo prepoznatljivo ime u oblasti građevinske industrije, koje se ističe svojom stručnošću, efikasnošću i inovativnošću.
Uz podršku rukovodstva i s učešćem svih zaposlenih, s ovom izjavom o misiji sada želimo povezati prošlost s budućnošću. Povodom toga, naše dugoročne vrednosti po prvi put objedinjujemo u izjavi o misiji celokupne kompanije NN Konfor Gradnja. Istovremeno smo sebi zacrtali zajednički i obavezujući plan za budućnost, kako bi naša kompanija nastavila da se dinamično i uspešno razvija u pravom smeru.
Za naše klijente i poslovne partnere ova izjava o misiji služi kao važan znak koji će im pokazati da smo kompanija koja je usmerena ka budućnosti, koja ima jasnu viziju i koja im nudi kvalitetna i inovativna rešenja dokazana na tržištu građevinske industrije.
Saznajte prvi za najnovije prozivode koje imamo u našoj ponudi, kao i dodatne podogdnosti koje nudimo.

Prijavite se na naš Newsletter kako bi ste dobijali novosti od nas.

Zahtev za ponudu