Društvena odgovornost

NN Konfor Gradnja

Društvena odgovornost i briga za pozitivne vrednosti u društvu

NN Konfor Gradnja d.o.o.

NN Konfor Gradnja d.o.o. kao odgovorna i inovativna kompanija čiji tim je svestan odgovornosti prema sebi i drugima, konstanto se trudi da svojom kreativnošću i prema svojim mogućnostima podržava akcije koje će doprineti zajednici u kojoj će trajno poslovati razvijati se. Zato i jesmo Vaš siguran partner i pravi izbor.

Mnoge kompanije, međutim, smatraju da postoje samo na tržištu, ali NN Konfor Gradnja d.o.o. zna da postoji i u sredini u kojoj posluje. Društvena odgovornost i briga za pozitivne vrednosti u društvu predstavljaju važan aspekt u delovanju naše kompanije. Naročito vodimo računa o budućnosti novih generacija kao društveno odgovorna kompanija.

NN Konfor Gradnja d.o.o. je kompanija koja u potpunosti prepoznaje značaj i neophodnost društveno odgovornog ponašanja. Nastojimo da ukupnom etikom svog poslovanja ostvarimo poziciju poštovanog člana društvene zajednice kojoj pripadamo.

Kao poslovni princip, usvojili smo društveno odgovorno ponašanje. Ono se ostvaruje kroz izgradnju kvalitetnih projekata i kvalitetnu logistiku, brigu o angažovanju i razvoju zaposlenih, očuvanje životne sredine sa više aspekata i odnose sa društvenom zajednicom.

Saznajte prvi za najnovije prozivode koje imamo u našoj ponudi, kao i dodatne podogdnosti koje nudimo.

Prijavite se na naš Newsletter kako bi ste dobijali novosti od nas.

Zahtev za ponudu