Fasadni sistemi

NN Konfor Gradnja
NN Konfor Gradnja ✔️ > Proizvodi > Fasadni sistemi Niš
Imate potrebu za staklenim ili ventilirajućom fasadom za Vašu kompaniju ili privatni objekat?

Vršimo izradu staklenih i ventilirajućih fasada za Vaše industrijska, poslovne i privatne objekte po najpovoljnijim cenama i uslovima plaćanja.

Staklene i ventilirajuće fasade karakteriše odlična iskorišćenost dnevnog svetla, mogućnost efikasnog korišćenja sunčeve energije i vrhunsku estetika.

Fasadni sistemi Niš

STAKLENE FASADE NIŠ

STAKLENE FASADE SU POPULARAN IZBOR ZA MODERNU ARHITEKTURU I MOGU BITI ODLIČNO REŠENJE ZA MNOGE VRSTE ZGRADA, UZ PRAVILNO PLANIRANJE I IMPLEMENTACIJU!

Staklene fasade su popularan tip fasadne konstrukcije koja se sastoji od zastakljenih panela koji su toplo izolovani pomoću aluminijumskih i statički odabranih vertikalnih i horizontalnih profila. Ovaj tip fasade ima nekoliko prednosti, uključujući odličnu iskorišćenost dnevnog svetla, mogućnost efikasnog korišćenja sunčeve energije i vrhunsku estetiku.

Staklene fasade mogu biti: kontinualne fasade, polustrukturalne fasade, strukturalne fasade i spajder fasade.

Staklene fasade se mogu prilagoditi različitim potrebama i zahtevima, što ih čini fleksibilnim rešenjem za različite vrste zgrada. Na primer, mogu biti jednoslojne ili višeslojne, transparentne ili zatamnjene, a mogu biti i dekorativne.

Osim toga, staklene fasade mogu biti opremljene različitim dodacima, kao što su senzori koji kontrolišu količinu svetla i toplote koja ulazi u zgradu, kao i sistemima za ventilaciju i hlađenje.

Kao što je već pomenuto, staklene fasade su idealne za korišćenje dnevnog svetla, što može da smanji troškove za osvetljenje. Međutim, važno je voditi računa o toplotnoj izolaciji, kako bi se sprečili gubici energije i povećali troškovi grejanja i hlađenja.

Za sve dodatne informacije i zahtev za ponudu, obratite nam se i uverite se u kvalitet naših proizvoda i usluga.

VENTILIRAJUĆE FASADE NIŠ

NAJČEŠĆI NAČIN OBLAGANJA SPOLJAŠNIH ZIDOVA POSLOVNIH OBJEKATA PRUŽAJUĆI MODERAN DIZAJN I ODLIČNU TERMO IZOLACIJU

Ventilirajuće fasade su nazvane prema ventiliranom sloju vazduha koji se nalazi između izolacionog materijala i spoljašnjeg dekorativnog sloja. Ovaj sloj vazduha ima ključnu ulogu u dodatnoj izolaciji i uklanjanju vlage koja se stvara zbog temperaturnih razlika.

Ventilirajuće fasade se sastoje od slojeva, uključujući izolacioni sloj, parnu branu, zaštitni sloj i spoljašnji dekorativni sloj. Izolacioni sloj se postavlja na unutrašnju stranu, dok se spoljašnji sloj može sastojati od različitih materijala, kao što su keramika, kamen, drvo, staklo ili metal.

Vazdušni prostor između izolacionog sloja i spoljašnjeg sloja je ključni element ventilirajuće fasade. Ovaj prostor omogućava protok vazduha, što pomaže u uklanjanju vlage i smanjuje rizik od kondenzacije unutar zidova. Dodatno, ovaj sloj vazduha pomaže u regulisanju temperature unutar zgrade, čime se smanjuju troškovi za grejanje i hlađenje.

Ventilirajuće fasade su pogodne za različite vrste zgrada, uključujući stambene, poslovne i industrijske objekte. One su takođe otpornije na vremenske uslove, smanjuju buku i mogu da produže vek trajanja zgrade.

Neki od prednosti ventilirajućih fasada su dug životni vek, mala težina i brza ugradnja, otpornost na sve vremenske uticaje, laka mašinska obrada, odlična termo izolacija, i jednostavno saniranje oštećenja. 

Za sve dodatne informacije i zahtev za ponudu, obratite nam se i uverite se u kvalitet naših proizvoda i usluga.

Imate potrebu za staklenom ili ventilirajućom fasadom za Vašu kompaniju ili privatni objekat?

VRŠIMO KOMPLETNU USLUGU IZRADE I MONTAŽE STAKLENIH I VENTILIRAJUĆIH FASADNIH SISTEMA

Svakom poslu pristupamo maksimalno posvećeno kako bismo opravdali dugogodišnje poverenje naših zadovoljnih klijenata.

✓ 10 Godina garancije
✓ Najbolji dokazani materijali
✓ Gratis uzimanje mera
✓ Realizacija kroz 15 radnih dana
✓ Gratis transport
✓ Gratis demontaža stare i ugradnja nove stolarije
✓ Mogućnost kreditiranja stolarije
✓ Povoljni uslovi plaćanja

Ako Vam je potrebna bilo koja vrsta konsultacije kako bi pronašli idealno rešenje za Vas uputite nam kratak upit i mi ćemo Vas pozvati u najkraćem mogućem vremenskom roku. 

Zakažite svoje merenje, pozovite nas odmah ili pošaljite upit

Saznajte prvi za najnovije prozivode koje imamo u našoj ponudi, kao i dodatne podogdnosti koje nudimo.

Prijavite se na naš Newsletter kako bi ste dobijali novosti od nas.

Zahtev za ponudu