LIMES DOO Staničenje / Izrada, isporuka i montaža ALU stolarije

NN Konfor Gradnja
Reference

LIMES DOO Staničenje / Izrada, isporuka i montaža ALU stolarije

LIMES DOO Staničenje / Izrada, isporuka i montaža ALU stolarije

Konfor Gradnja d.o.o. sa departmanom za stolariju, kao lider na tržištu u izradi kompletne PVC i ALU stolarije za Vaš dom, komarnica, roletni, aluminijumskih i staklenih ograda, fasadnih sistema i garažnih rolo vrata, izradili smo kompletnu ALU stolariju za poslovni objekat u Staničenju za kompaniju LIMES D.o.o. Pored izrade kompletne ALU stolarije, izvršena je i isporuka i montaža.

Naziv klijenta:LIMES DOO - Staničenje
Izrada, isporuka i montaža:ALU prozori, vrata, ulazna vrata i prateća stolarija na objektu.
Oznake:, , , , ,

Za proteklih 18 godina poslovanja, uspostavili smo uspešnu saradnju sa velikim brojem vodećih internacionalnih i lokalnih privatnih kompanija, javnih institucija, investitora, industrijskih kompanija, različitih smeštajnih i hotelskih objekata, garaža kao i sa brojnim pojedincima (fizičkim licima) uspevajući da pružimo vrhunski kvalitet usluge uz potpunu posvećenost klijentu pri izradi, isporuci i montaži naših proizvoda.

Od svog osnivanja NN Konfor Gradnja d.o.o. sa departmanom za stolariju, sarađuje sa brojnim domaćim i stranim stručnjacima i kroz profesionalan i inovativan pristup, mi gradimo našu reputaciju, kroz edukaciju i usavršavanje ljudstva, u težnji za savršenim tehnologijama izrade stolarije i dugotrajnim materijalama. 

Ukoliko imate bilo kakvu vrstu pitanja ili nedoumica, budite slobodni i pozovite nas odmah.

Pozovite nas odmah

Za korisnike mobilnih uređaja, za poziv pritisnite dugme iznad.

Zahtev za ponudu