PVC Stolarija

NN Konfor Gradnja
NN Konfor Gradnja ✔️ > Proizvodi > PVC Stolarija Niš
Imate potrebu za PVC prozorima i vratima za Vaš dom?

Vršimo izradu kompletne PVC stolarije za Vaš dom po najpovoljnijim cenama i uslovima plaćanja.

10 Godina garancije ✓
Najbolji dokazani materijali ✓
Gratis uzimanje mera ✓
Realizacija kroz 15 radnih dana ✓
Gratis transport ✓
Gratis demontaža stare i ugradnja nove stolarije ✓
Mogućnost kreditiranja stolarije ✓
Povoljni uslovi plaćanja ✓

PVC Stolarija Niš

Nemački proizvođač - VEKA
Vodeći globalni proizvođač prozorskih sistema

U ponudi imamo VEKA PVC profile

Vrlo zahvalan materijal od kojeg se izrađuje PVC stolarija nije osetljiv na vlagu, te PVC prozori vrlo retko imaju nedostatke. Jedan od njih, zbog statičkih opterećenja koja PVC stolarija može podneti, je ograničenje u dimenzijama. Široka krila i ramovi PVC prozora zahtevaju obavezno ojačavanje čeličnim profilima, što drvenim prozorima nije slučaj, kako bi im se obezbedila potrebna masa i stabilnost.

Prozori od PVC stolarije iz našeg prodajnog programa izrađuju se od originalnih Nemačkih profila VEKA. Pregledajte sve aktuelne PVC profile i odlučite se za onaj koji u potpunosti zadovoljava sve vaše kriterijume. Naše osoblje vam stoji na raspolaganju u svakom trenutku kako bi izabrali PVC prozor prema vašoj meri i želji.

VEKA je vodeći svetski proizvođač PVC profila za prozore i vrata na svim kontinentima. Poreklo i glavno sedište VEKA Grupe je Sendenhorst, Nemačka.

Prednosti i karakteristike VEKA profila

Otpornost i energetska efikasnost

Prozori izrađeni od PVC profila otporni su na vremenske uslove i uticaj okoline, laki su za održavanje te imaju dugi vek trajanja. VEKA sistemi su stabilni višekomorni sistemi sa odličnim izolacionim karakteristikama.

Udobnost i zaštita od buke

Prozori iz VEKA višekomornih profila osiguravaju toplotnu i zvučnu zaštitnu izolaciju, čime pružaju neponovljivu atmosferu stanovanja. Visoka zvučna izolacija osigurava mir i tišinu u Vašem domu.

Dizajn i fleksibilnost

U zavisnosti od stila gradnje,  Visokokvalitetni PVC prozori glatke površine se mogu osim u beloj boji, izrađivati  u VEKA acrylcoloru, dekor i drvo-dekor folijama u željenoj boji i dezenu. Uz VEKA profile moguće je kreirati raznovrsne oblike prozora. Tip otvaranja i podela prozora stvar je individualnog ukusa.

Čvrstoća i pouzdanost

Upotreba specijalnih čeličnih ojačanja obezbeđuje visoku strukturnu stabilnost i trajnos VEKA PVC profila.

Profili za prozore i vrata

SOFTLINE 70 AD

Sistem klasičnog dizajna standardnih performansi
Karakteristike sistema

• 5 – komorni profil ugradne dubine od 70 mm
• Vrhunski VEKA profili u skladu sa najvišim RAL standardom kvaliteta – klasa A prema DIN EN 12608
• Optimalna termoizolacija Uw =1,3 W(m2K) u standardnom staklu sa Ug = 1,1 W(m2K)
• Zastakljivanje od 6 do 42 mm (50 mm sa specijalnim krilom)
• Lagano održavanje zahvaljujući glatkoj površini
• Snaga, dugotrajna funkcionalnost i pouzdanost

SOFTLINE 70 ADSaznajte više

SOFTLINE 70 AD je sistem klasičnog dizajna sa ugradnom dubinom od 70 mm. Atraktivan i elegantan dizajn postiže se blago zaobljenim ivicama, sa veoma malom vidnom površinom, čiji neutralan izgled se idealno uklapa u sve tipove arhitekture.

Ovaj tip 70-mm-dubine proverenog sistema SOFTLINE omogućava još bolju stabilnost i optimalnu toplotnu i zvučnu izolaciju – prvenstveno zbog iste dubine ugradnje i potpune kompatiibilnosti sa sistemom sa 70-mm dubinom ugradnje, SWINGLINE.

SOFTLINE 76

Klasičan dizajn vrhunskih zvučnih performansi
Karakteristike sistema

• Elegantne, blago zaobljene konture
• Vrhunski VEKA profili u skladu sa najvišim RAL standardom kvaliteta – klasa A prema DIN EN 12608
• 5 – komorni profil ugradne dubine od 76 mm
• Debljina zida profila 3 mm u skladu s najvišim RAL standardom
• Vidna površina od 98 – 177 mm
• Čelična ojačanja prema VEKA smernicama za ojačanja
• Debljine zastakljivanja od 18-48 mm

SOFTLINE 76Saznajte više

Od prozora se danas očekuje mnogo više: moraju da štede skupocenu energiju, da pruže prijatnu atmosferu i štite od buke. Pored toga, moraju buti lepi, da garantuju maksimalnu bezbednost i originalan dizajn, kao i dugotrajnu funkcionalnost koja povećava vrednost Vaše nekretnine.

Softline 76, je nova generacija najboljih VEKA profila klase A i ispunjava sve ove zahteve. Uz ovaj sistem profila moguć je širok izbor stakala, maksimalne debljine od 48 mm: pored inovativnog trostrukog stakla za vrhunske izolacione vrednosti, moguća je upotreba i specijalnih funkcionalnih stakala za dodatnu zaštitu od buke i provale. Uski i ekonomični profili ovog sistema omogućavaju izradu velikih prozora i drugih staklenih elementa.

SOFTLINE 76, je inovativni VEKA profilski sistem, koji će garantovano ispuniti sve Vaše zahteve i želje. I dizajn i kvalitet razvijeni su sa velikom pažnjom i znanjem, tako da ćete uz ovaj sistem decenijama biti na dobitku.

SOFTLINE 82

Elegantan dizajn za najbolju termičku izolaciju
Karakteristike sistema

• Inovativni višekomorni sistem osnovne ugradne dubine od 82mm za vrhunsku toplotnu izolaciju
• Koeficijent prolaska toplote čak i do Uw = 0,67 W/(m²K) upotrebom termo –trostrukog stakla sa Ug = 0,4 W/(m²K)
• Rastojanje prozorskih stakala od 28 mm smanjuje pojavu toplotn. mosta
• Harmonično se uklapa u sve građevinske stilove, od moderne novogradnje do saniranih starih objekata
• Tri nivoa zaptivanja pouzdano štite i od niskih i od visokih temperatura, promaje i vlage
• Vrhunski VEKA profili u skladu sa najvišim RAL standardom kvaliteta – klasa A prema DIN EN 12608
• Mogućnost odabira svih boja iz RAL – palete upotrebom al – obloga

SOFTLINE 82Saznajte više

SOFTLINE 82 ispunjava sve zahteve sigurnosti, funkcionalnosti i termoizolacije. Geometrija profila ovog inovativnog sistema je termički poboljšana i garantuje optimalnu toplotnu izolaciju. Zahvaljujući jedinstvenom VEKA kvalitetu, i debljini zidova profila u klasi A prema RAL sertifikatu, sistem SOFTLINE 82 pruža optimalnu stabilnost čak i kod velikih elemenata, kao što su stakleni zidovi, koji moraju da ispunjavaju visoke zahteve statike.

Sistem SOFTLINE 82, zahvaljujući elegantnom dizajnu profila propušta veliku količinu svetla u prostorije, a pritom je veoma ekonomičan. Zahvaljujući visokoj stabilnosti sistema i njegovoj vrhunskoj termičkoj izolaciji moguće je spojiti zahteve moderne arhitekture za velikim staklenim površinama i maksimalnu energetsku efikasnost. U pogledu oblika i boja sistem SOFTLINE 82 ne postavlja granice Vašoj kreativnoj slobodi.

EFFECTLINE

Kvaliteti koji prevazilaze i stroge nemačke standarde
Karakteristike sistema

• Sistem specijalizovan za upotrebu u stambenim i poslovnim objektima
• Veoma ekonomičan sistem proverenog kvaliteta
• Klasičan dizajn pruža neograničene mogućnosti primene
• Vrhunski kvalitet profila
• Optimalna stabilnost i dugovečnost
• Petokomorni profil osnovne ugradne dubine od 70 mm značajno smanjuje troškove grejanja
• EFFECTLINE sistem je kompatibilan sa velikim brojem dopunskih i priključnih elemenata iz palete sistema sa osnovnom dubinom ugradnje od 70 mm, što obezbeđuje veliku fleksibilnost upotrebe.
• VEKA EFFECTLINE profilski sistemi, svojim kvalitetom prevazilaze stroge nemačke standarde. 

EFFECTLINESaznajte više

EFFECTLINE je sistem profila koji je kompanija VEKA namenski proizvela za upotrebu u stambenim i poslovnim objektima: tehnološki, EFFECTLINE ispunjava sve najnovije evropske standarde, a pritom je veoma ekonomičan.

Zahvaljujući elegantnoj širini profila, prozori od EFFECTLINE sistema propuštaju veliku količinu svetla u prostorije, a zahvaljujući svom klasičnom dizajnu sa blago zaobljenim konturama, savršeno se uklapaju u sve vrste građevinskih stilova.

Osnovna ugradna dubina od 70 mm i sistem od 5 komora obezbeđuju optimalnu termičku izolaciju, što omogućava značajnu uštedu energije pri grejanju i hlađenju.

EFFECTLINE sistem je kompatibilan sa velikim brojem dopunskih i priključnih elemenata iz palete sistema sa osnovnom dubinom ugradnje od 70 mm, što obezbeđuje veliku fleksibilnost upotrebe.

Pored toga, u prozore od sistema EFFECTLINE se mogu ugraditi standardni okovi, a profili sadrže fabrički koekstrudiranu, zavarenu svetlu zaptivku od mekog PVC-a. Lajsne za staklo su usklađene za ugradnju termo-stakla debljine do 24 mm.

Za ekstra VEKA – kvalitet

Sistem EFFECTLINE je proizveden po najsavremenijoj tehnologiji, a ipak je veoma ekonomičan. Još jednom je kompanija VEKA AG proizvela profil vrhunskog kvaliteta u skladu sa tržišnim trendovima, koji podrazumevaju trajnost, pouzdanost i očuvanje energetske efikasnosti.

VEKA profilski sistemi, svojim kvalitetom prevazilaze stroge nemačke standarde. Zbog debljine spoljašnih zidova u klasi A, i stabilne konstrukcije profila, prozori su trajni i čvrsti na spojevima.

VEKA je posebna ne samo zbog kvaliteta profila. U svom asortimanu ova kompanija nudi široku paletu sistema koji su međusobno kompatibilni. Planerima, arhitektama i gradevinskim izvođačima je na raspolaganju praktično neograničen broj mogućih dizajnerskih rešenja, kao i jedinstveni logistički sistem isporuke, sveobuhvatan servis, profesionalna izrada i ugradnja od strane sertifikovanih VEKA partnera.

Ukoliko imate bilo kakvu vrstu pitanja ili nedoumica, budite slobodni i pozovite nas odmah.

Pozovite nas odmah

Zakažite svoje merenje!

Za korisnike mobilnih uređaja, za poziv pritisnite dugme iznad.

Kvalitet i cena PVC stolarije

Kvalitet samih PVC prozora se već skoro više desetina godina potvrđuje. VAŽNO je kupiti PVC prozore koji su izrađeni od kvalitetnih PVC profila. VEKA proizvođač iz Nemačke je jedan od najpoznatijih proizvođača kvalitetnih PVC profila.

Iako nekoliko ispitanih parametara može vremenom opasti, PVC stolarija ima niz prednosti u odnosu na drvene ili aluminijumske prozore, uključujući i uštedu energije i jednostavnost rukovanja. Tržište stalno pokazuje porast u proizvodnji i prodaji PVC stolarije, a cene su otprilike 20% veće od drvenih i 70-80% niže od aluminijumskih.

Kupovina “JEFTINOG” ili “RECIKLIRANOG” PVC prozora u velikim stovarištima i njegovo samostalno postavljanje je najskuplja opcija, jer može biti sumnjivog porekla, bez deklaracije o sastavu proizvoda i bez potrebnih ojačanja profila, uglavnom bez garancije i drugih zaštitnih mera. Kupac treba biti oprezan i kupiti PVC prozore koji su kvalitetni i pouzdani.

Cena PVC stolarije, cena pvc vrata i prozora je izuzetno danas pristupačnija kako prema našim standardima tako i standardima regiona, prilagodljiva potrebama i količinama srazmerno vrsti profila. NN Konfor Gradnja nudi veoma povoljne uslove plaćanja PVC stolarije i izuzetno povoljne cene prozora i vrata po Vašoj meri i željenom dezenu.

VEKA je nemački proizvođač profila za PVC stolariju.

VEKA Gruppe je osnovana 1969. godine u Nemačkoj, a danas je jedan od vodećih svetskih proizvođača PVC profila za stolariju i fasade. Sa sedištem u gradu Sendenhorstu u Nemačkoj, VEKA Gruppe danas ima proizvodne pogone i prodajne kancelarije širom sveta.

Tražite PVC prozore ili vrata?

KOMPLETNA STOLARIJA ZA VAŠU KUĆU POVOLJNO, BRZO I KVALITETNO

Svakom poslu pristupamo maksimalno posvećeno kako bismo opravdali dugogodišnje poverenje naših zadovoljnih klijenata.

✓ 10 Godina garancije
✓ Najbolji dokazani materijali
✓ Gratis uzimanje mera
✓ Realizacija kroz 15 radnih dana
✓ Gratis transport
✓ Gratis demontaža stare i ugradnja nove stolarije
✓ Mogućnost kreditiranja stolarije
✓ Povoljni uslovi plaćanja

Ako Vam je potrebna bilo koja vrsta konsultacije kako bi pronašli idealno rešenje za Vas uputite nam kratak upit i mi ćemo Vas pozvati u najkraćem mogućem vremenskom roku. 

Zakažite svoje merenje, pozovite nas odmah ili pošaljite upit

Saznajte prvi za najnovije prozivode koje imamo u našoj ponudi, kao i dodatne podogdnosti koje nudimo.

Prijavite se na naš Newsletter kako bi ste dobijali novosti od nas.

Zahtev za ponudu